Menu
A+ A A-
tehnika
skupina med tedenskim tečajem
tudi najmlajši se hitro naučijo

Tečaj smučanja

Opis aktivnosti

Poskrbimo tako za vaše prve zavoje, izboljšanje že osvojene tehnike, kot tudi da se naučite pravilno smučati s smučmi s poudarjenim stranskim lokom - po carving metodi.

LABEL PRO SKI SCHOOL tehnika temelji na najnovejših spoznanjih metodike učenja smučanja - je prijazna do učencev in učiteljev ter učinkovita in obenem enostavna. 

V primeru, da si želite še korak več oz. večji užitek pa vam lahko predstavimo tudi freeride smučanje. Skupaj z vodnikom boste uživali v vožnji izven urejenih smučišč na varen način.

Izbirajte med dnevnimi, tedenskimi in vikend-tečaji tako za odrasle kot najmlajše.

Na voljo tudi individualno učenje smučanja.

Organizirani prevozni tečaji med zimskimi počitnicami. Zadnji dan tečaja organiziramo pravo smučarsko tekmovanje in vsak udeleženec prejme diplomo za uspešno upravljen tečaj.

Smučarski tečaji za skupine:

 

Otroci

Odrasli

Individualna ura učenja
25EUR
30EUR
Vikend tečaj (4h)
41EUR
47EUR
Tedenski tečaj (10h)
75EUR
90EUR
Najem učitelja (1dan)
150EUR
150EUR

 

Za aktualno posebno ponudbo, prilagojene indibidualne programe ali skupinske tečaje pošljite email na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in pripravili vam bomo program, ki posebej ustreza vašim potrebam.

Please log in to write a review.

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.