Menu
A+ A A-
pustolovski park
spretnost
klopca z razgledom

Pustolovski park

Cena brez davka: 15,83 €
20% DDV: 6,97 €
Tvoje za: 22,80 €

Opis aktivnosti

Kaj je pustolovski park?

Pustolovski park je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.
Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami izbirate sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga več različnih poti z različnimi plezalnimi pustolovščinami. Vabljeni vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.

Park je več kot samo zabava, je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

Varnost: Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo naši posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl.

Čas trajanja aktivnosti: Dve uri do 4 ure 

Zahtevnost: nezahtevno / srednje zahtevno

Obvezno predznanje: /

Kaj potrebujem: športna oblačila, superge. Drobnih predmetov, kot so npr. nakit, mobilni telefoni, kamere, ipd., pri uporabi Pustolovskega parka ni dovoljeno imeti pri sebi.

Otroci do 7 let 10 €
Otroci do 14 let 15 €
Odrasli 19 €

Please log in to write a review.

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.