Menu
A+ A A-
Obvezno se je naučiti tudi varovati soplezalceObvezno se je naučiti tudi varovati soplezalce
Spoznavanje različnih smeri
Otroci se odlično znajdejo v steni

Plezalni dan

Cena brez davka: 29,17 €
20% DDV: 12,83 €
Tvoje za: 42,00 €

Opis aktivnosti

Plezališča v Sloveniji so zelo raznolika, čeprav so apnenčaste kamnine njihov skupni imenovalec. Pri nas  najdete od balvanov v Trenti, plezališč v gozdu do visokogorskega športnega plezališča na Kaninu. Nudimo plezalne dneve / inštrukcije za začetnike in napredne plezalce. V sproščeni atmosferi kandidat napreduje po svojih najboljših sposobnostih. Naučili se boste vseh pomembnih veščin, da postanete samostojen športni plezalec. Učimo plezalnih tehnik, vozle, uporabo vrvi, pomembne lastnosti dobre opreme in psihične pripravljenosti.

Priporočiti znamo tudi dobro literaturo in še mnogo več. Plezalni dnevi so individualnega značaja z maksimalno štirimi kandidati (min 2kandidata). Zato je prilagoditev programa vašemu znanju in sposobnostim relativno preprosta. Napredujete ob vsej pozornosti inštruktorja. Priskrbimo vam lahko tudi vso plezalno opremo.

Čas trajanja aktivnosti: Tri ure

Zahtevnost: nezahtevno

Obvezno predznanje: /

Kaj potrebujem: pohodniški čevlji

Please log in to write a review.

Powder Highway - Les 2 Alpes - Whistler

NAROČI SE

Inspiracija za bolj aktivno življenje in aktualne ponudbe ravno prav pogosto v tvoj mailbox.
Potrdi se:

Spletno mesto label.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Ve informacij o namenu in uporabi spletnhi pikotkov lahko preberete tukaj..

Strinjam se z uporabo.